Smakuje wyśmienicie... już to czuję i mogę nawet zjeść, mnie przyprawa forsycjowa smakuje, może tylko... jeśli mogę... dodaj listeczka, niekoniecznie laurowego, ale mógłby być... głupio mi, że doradzam, bo sama bym nie zrobiła takich cudeniek :(
Ula, listek laurowy zepsuje totalnie smak, zielony jest.Potrawa miala byc bez zoltego i zielonego, i tak przedobrzylam, ale osobiscie zastosuje sie do rady i doloze.
Na imię mam Jolanta ,dla znajomych z forum Alojek.
Cieszę się że do mnie zaglądasz. Rozgość się i zostań kilka chwil...
Zapraszam i dziekuje za wszystkie komentarze
Moje motto: Wszystko, co powinno mnie inspirowac, musi mieć charakter.
Jolu upichciłaś upichciłaś a przyprawy trafione brawo
OdpowiedzUsuńSmakuje wyśmienicie... już to czuję i mogę nawet zjeść, mnie przyprawa forsycjowa smakuje, może tylko... jeśli mogę... dodaj listeczka, niekoniecznie laurowego, ale mógłby być... głupio mi, że doradzam, bo sama bym nie zrobiła takich cudeniek :(
OdpowiedzUsuńUla, listek laurowy zepsuje totalnie smak, zielony jest.Potrawa miala byc bez zoltego i zielonego, i tak przedobrzylam, ale osobiscie zastosuje sie do rady i doloze.
OdpowiedzUsuńŚwietne efekty Twojego pichcenia ;)
OdpowiedzUsuńTwoje jajeczka wyglądają baaaardzo smakowicie :D :D :D
OdpowiedzUsuń:*
Ale ze mnie kucharka... :))))na dodatek nie umiejąca czytać... hi, hi ...
OdpowiedzUsuń